Levering door heel Nederland
s ‘Avonds bezorgd van 18:00-22:00

Beoordeeld met een 9.7 (na 56 beoordelingen)

Over Ons

Steak It Easy is een online slagerij voor ambachtelijk en (h)eerlijk vlees. We leveren onze kwaliteitsproducten tot bij je in de keuken en daarbij mag je rekenen op de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Dagelijks zijn we wereldwijd op zoek naar het mooiste vlees waarin de authentieke smaak bewaart is gebleven. Omdat we onze kwaliteit willen blijven garanderen letten we ook op dierenwelzijn en duurzaamheid. Alleen op deze manier ben je verzekerd van een puur stuk vlees dat voldoet aan de hoogste standaard. Bij Steak It Easy koop je online het mooiste vlees zonder kunstmatige kleur en smaakstoffen. Dat is de kwaliteit waar we voor staan.

De online slagerij van Steak It Easy levert je alleen de beste producten. Om je deze garantie te kunnen geven houden we de complete productie in eigen beheer. Van portioneren tot aan het moment van bezorging bewaken we zelf de vers-garantie en de leveringscondities. Uiteraard bestel je het kwaliteitsvlees van Steak It Easy eenvoudig online vanuit een beveiligde betaalomgeving.

Nieuwsgierig? Met een simpele druk op de knop verplaats je de gewenste producten naar jouw winkelwagen waar vervolgens veilig kan worden afgerekend.Bel gratis 0346 - 700237 Op werkdagen van 09:00 tot 19:00
Stuur een mail Antwoord binnen 4 uur
Via chat Antwoord binnen 1 uur
Via WhatsApp 06 2375 3537 Antwoord binnen 1 uur