Levering door heel Nederland
s ‘Avonds bezorgd van 18:00-22:00

Beoordeeld met een 9.7 (na 56 beoordelingen)

Gemarineerde Ossenhaas

Gemarineerde Ossenhaas

  • Hoofdgerecht
  • 15 minuten
  • 4 personen
  • Romé Rijnders
  • 26-01-2018
  • Ossenhaas
Ingredienten
  • • 4 mooie ossenhazen
  • • 100 ml sojasaus
  • • 100 ml ketjap
  • • 3 el honing
  • • 50 ml gembersiroop
  • • 2 teentjes geperste knoflook
  • • Bosui
Bereidingswijze
  1. Meng alle ingrediënten (behalve de bosui) goed door elkaar
    en laat de ossenhaas minimaal 3 uur marineren.
  2. Vervolgens kan je de ossenhaas bakken in de sesamolie of boter, 5
    minuten op middel hoog vuur aan beide kanten om hem medium te
    bakken. Zorg ervoor dat de boter/olie heet genoeg als je de
    ossenhaas in de pan legt, waardoor de ossenhaas een lekker krokant
    laagje krijgt.
  3. Garneer met dun gesneden bosui.

Tip:
Je kunt natuurlijk zelf het aantal lagen bepalen. Ongeveer 2 lagen is voor 1 volwassen persoon voldoende als voorgerecht.

 

Bel gratis 0346 - 700237 Op werkdagen van 09:00 tot 19:00
Stuur een mail Antwoord binnen 4 uur
Via chat Antwoord binnen 1 uur
Via WhatsApp 06 2375 3537 Antwoord binnen 1 uur